ظروف تفلون

راهنمای خرید ظروف تفلون

یادگیری نحوه خرید ظروف تفلون که برای شما مناسب باشد، آسان است وقتی از یک سرآشپز رستوران چند ستاره راهنمایی بگیرید. هر فردی که ساعت‌های زیادی از روز را به آشپزی می‌پردازد می‌تواند شهادت دهد که داشتان یک تابه و ظرف نچسب چقدر مهم و ضروری است. فرقی نمی‌کند برای تهیه پنکیک و املت و یا سرخ کردن ماهی و … از آن استفاده کنید؛ چیزی که مهم است این است که کار شما را بسیار ساده می‌کند. پس با فودوتو همراه باشید تا اطلاعات خوبی در خصوص خرید انواع ظروف نچسب به شما ارایه کنیم. 

 

نکات مهم در خرید ظروف تفلون و نچسب

قبل از اینکه به سراغ خرید ظرف‌های نچسب و تلفون بروید بد نیست با نکات زیر آشنا شوید. ما در فودوتو نکات بسیار مهمی را برای خرید به شما معرفی خواهیم کرد.

مشاهده و خرید

پوشش ظروف نچسب

این روزها، دو نوع پوشش نچسب در بازار وجود دارد. محبوب‌ترین پوشش PTFE (معروف به تفلون) است و نوع دیگر پوشش سرامیکی نامیده می‌شود. هر دو نوع پوشش برای جلوگیری از چسبیدن غذا به سطح تابه به خوبی کار می‌کند، هرچند گزارش شده که دوام پوشش‌های تفلون بیشتر از پوشش‌های سرامیکی است. اما باید در نگهداری این ظروف دقت کنید زیرا ایجاد خراش بر روی سطح ظرف باعث ایجاد خطر در سلامتی شما خواهد شد.

 

اهمیت جنس ظروف

جنس اکثر تابه‌ها و ظروف نچسب از آلومینیوم و یا استیل ضد زنگ ساخته شده‌اند. ظروفی که از استیل ضد زنگ ساخته شده قابلیت تحمل دمای بالاتری را نسبت به انواع آلومینیومی داشته و البته سنگین‌تر و گران‌قیمت‌تر خواهد بود. همچنین ظروفی الومینیومی معمولا سریع‌تر گرم‌می‌شوند اما باید بدانید که توزیع گرما در تمام نقاط ظرف یکسان نیست و همین می‌تواند مشکلاتی را هنگام طبخ غذا برایتان به‌وجود بیاورد. همچنین اگر از گازهای برقی استفاده می‌کنید باید بدانید که ظروف آلومینیومی مناسب نیستند مگر اینکه در زیر ظرف یک لایه استیل ضد زنگ کار شده باشد.

 

قیمت ظروف نچسب

با اینکه در همه ما در خصوص اهمیت و کاربردهای بسیار زیاد تابه‌ها و انواع ظروف تلفون اطلاع داریم، اما باز به شما توصیه نمیکنیم برای تهیه این نوع ظروف زیاد هزینه کنید، زیرا هرچقدر هم که از آن‌ها مراقبت کنید بالاخره پوشش روی آن‌ها از بین می‌رود به همین دلیل خرید ظروف گرانقیمت را توصیه نمی‌کنم و به جای آن می‌توانید قابلمه‌ها و ظروف استیل که طول عمر بیشتری دارند را جایگزین کنید.

 

تعمیر ناپذیر بودن ظروف

برخی از ما گمان می‌کنیم که اگر یک ظرف کم کیفیت بخریم، می‌توانیم بعدا آن را بازسازی کنیم. نوع ماده مصرفی و شیوه کار واحدهای بازسازی ظروف تفلون مورد تایید وزارت بهداشت نیست. بررسی‌های آزمایشگاهی روی موش‌ها نشان داده است که بازسازی غیربهداشتی ظروف و حتی استفاده از ظروفی که در کارخانه‌های بدون پروانه وزارت بهداشت و استاندارد ملی ایران ساخته می‌شود، می‌تواند بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان کبد، بیضه، پستان و پانکراس را در پی داشته باشد.

مشاهده و خرید

جایگزین‌های ظروف تفلون کدا‌م‌اند؟

استیل ضد زنگ: استیل ضد زنگ گزینه ای بادوام و مقاوم در برابر خراش محسوب می‌شود. همچنین شستشوی این نوع از ظروف در ماشین ظرفشویی بدون خطر بوده و به خوبی تمیز می‌شوند.

ظروف چدنی: این ظروف از نظر طول عمر به مراتب عمری بیشتر از ظروف تلفون خواهند داشت و می‌توانند دماهایی بالاتر از آنچه که برای ظروف نچسب بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود را تحمل کنند.

ظروف سفالی: ظروف سفالی هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرند. آن‌ها گرما را به خوبی توزیع می‌کنند و در صورتی که خوب آماده شده باشند، حالتی نچسب دارند. همچنین، آنها در برابر خراش مقاوم هستند و می‌توانند دماهای بسیار بالا را تحمل کنند.

ظروف سرامیکی: ظروف سرامیکی محصولاتی نسبتا جدید محسوب می‌شوند. آنها از خواص نچسب عالی بهره می‌برند، اما پوشش این ظروف به راحتی خراش بر می‌دارد و از نظر قیمت کمی گرانتر از تلفون است.

ظروف سیلیکونی: سیلیکون یک لاستیک مصنوعی است که اغلب برای ساخت ظروف ضد آتش مورد استفاده برای پخت و پز در فر و وسایل آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیلیکون روی حرارت مستقیم مقاومت چندانی ندارد و بهتر است برای پخت استفاده شود.

 

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *